Mobiel bruin café biedt ontvangstruimte op locatie

Met de Bar op Wielen wordt uw feest of partij een stuk gezelliger: het mobiel bruin café biedt de Bar plaats aan 60 tot 80 personen en heeft een bar, muziekinstallatie, verlichting en er mag in gerookt worden.

Feesten en partijen: overal de gezelligheid van een bruine kroeg

Voor uw bedrijfsfeest, receptie of barbecue is dit mobiel bruin café een fantastische (uitbreiding van de) feestruimte. Met 70m2 vloeroppervlak en voorzien van bar met vaste biertap en rondom barkrukken, diverse statafels en een licht- en geluidsinstallatie is de sfeer altijd goed. En met de ingebouwde verwarming en toiletten is de Bar op Wielen ook nog eens comfortabel en handig.

Beurzen, opleveringen en openingen: borrelen op locatie

Staat u met uw bedrijf op een beurs? Of bent u aannemer of projectontwikkelaar en levert u regelmatig werk op in de open lucht? Dan is een mobiel bruin café ideaal voor het ter plaatse ontvangen van uw gasten. Onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar praat u ontspannen na over de opdracht. De Bar op Wielen biedt u de ruimte en de faciliteiten voor een geslaagde borrel op locatie.

Sportevenementen en meer

Voor sportwedstrijden en andere outdoor activiteiten is een gezellige bar een welkome aanvulling voor uw publiek. Bij koud en regenachtig weer is het in de verwarmde mobiele bar goed toeven en schijnt de zon, dan gaan de dubbele openslaande deuren open voor een terrasje buiten in de zon. Met de ingebouwde bar tapt u zelf uw eigen biertje en de ingebouwde licht- en geluidsinstallatie brengt snel een gezellige sfeer.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Of direct informeren naar de beschikbaarheid? Neem contact op!